Hej allihopa! (Någon kommer att ha huvudet för den raden, jag vet) Det är din favoritsmärta i rumpan igen, fråga bara mitt lilla midnattssnack.

Jag tror att jag lämnade hennes hjärta i San Fransico, om hon frågar ... Anywho ... vad vet du, det är dags igen. Så låt oss alla rocka ut, med vår ... ja; du vet att killar inte är de enda som spelar dessa, så jag kommer bara att säga allt som sticker ut för dig, förmodligen borde ses över.

Och på den där långvariga lilla lappen, vidare med showen ...

Spel nummer 5 i denna topp är Alison Fall of The Apple

Hör av er nu. Här är en enmansshow. En kille gör all den kodningen. Han håller det mestadels sammanhängande (lite mindre i den senaste uppdateringen erkänner jag, eftersom uppdateringen är märkt Harem på plats, men det är faktiskt för Love Path: om du väljer att göra det till en Harem utanför vad som är avsett.

Allison Fall of the Apple - Nummer 5 bästa porrspel

Allison Fall of the Apple - Nummer 5 bästa porrspel

Jag upptäckte det på den hårda vägen, genom försök och fel) Han har gjort tre separata vägar med olika vägar till liknande händelser. Jag kommer inte att förstöra en stor tomt men jag erkänner att det gör att jag inte drömmer om tjejflickan.

Det är bra att hon kan formas för att passa din smak, där de andra är precis som de är och du kan ta dem eller inte ... totalt sett, om du klarar avläsningen och inte har något emot en bra actionbaserad historia, är det här spelet kommer att passa många olika spelares smak.

För det faktum att det är ett enmansband, jag är förvånad över att hans armar inte är gummi nu. Eller kanske de är det, vem vet? Han berättar inte.

Var på samma sida med oss, kolla in den senaste versionen Alison Fall of the Apple.

PC-version  MAC-version  Android version


Nummer 4 tas av motvilliga Archon

Hej till den magiska världskungen! Nej verkligen. MC är bättre än en gud, eller så går historien.

Motvilliga Archon - Nummer 4 i bästa bästa porrspel

Motvilliga Archon - Nummer 4 i bästa bästa porrspel

Enda anledningen till att det inte är högre på den här listan (jag skulle sätta det absolut nummer ett för mig själv, för det här spelet är nästan exakt hur jag skulle göra ett harem -VN själv, och jag sa det i recensionen om det du kanske vill kolla in, blink nudge.

Om du inte redan har det) är för att det har varit dött de senaste fem månaderna.

För en kille som har en prästinna som är en del vampyr, skulle du tro att det inte skulle vara ett problem att försöka ha en whack-a-moly status. Kanske stavade han fel? Konceptet är fantastiskt, och medan det nyligen finns problemet med att knulla en mormor; Jag tror att det kastades in för ett skämt och för att tillfredsställa dem som har en sådan smak. (Jag tycker att det är konstigt själv, men vem ska jag döma, jag spelar en varulv på TV, vänta ... fan, jag visste att jag glömde något. Var är min agent ... rätt; jag blev hungrig) I alla fall är historien vettig .

Karaktärerna är alla tillräckligt attraktiva, och du kan välja att fortsätta dem eller inte. Kan inte riktigt be om mer eftersom de flesta av dessa spel är nischade, och många av dem kommer bara inte att bli klara.

Det är en sorglig verklighet jag är medveten om, så jag hoppas att den här dras tillbaka från avgrunden. Kanske som att säga om han väljer Satoria som sin översteprästinna, så som den faktiska gudinnan i gruppen kan hon lägga in veto mot andra skador och vara det bästa ankaren som är möjligt? Bara en tanke ... om du inte skulle dit redan. Fartyg ahoy kompis. (Vad, jag är fortfarande hungrig)

Kolla in den senaste uppdateringen för Motvillig Archon på AdultGameson

PC-version  MAC-version  Android version


Nummer 3 - genom rymdtid

Den här kan överraska några, men trots en tuff start (och en kapten som verkligen, verkligen är i stort behov av att mjukna, och vara öppen om hur hon känner- eftersom hon förmodligen är den vi ska jaga hårdare än en viss person, ledtråd) det här spelet är faktiskt en stor äventyrshistoria.

Nummer 3 - Genom rymdtid - Den slutgiltiga listan över de bästa porrspelen jag har spelat

Nummer 3 - Genom rymdtid - Den slutgiltiga listan över de bästa porrspelen jag har spelat

Det är harem, eller så kan det vara, och borde bäst spelas. Det kan handla om att MC blir något närmare en gud, men det behöver inte och spelaren får det sista ordet om det kommer (jag är ganska säker på att du borde, och jag gick för det för att jag gillar harem, så stäm jag) Den leker till och med med rasen som inte är så vanlig som jag skulle vilja.

Om det är upptagen blåser bollen lite. Det är svårt att skriva en genomtänkt genomtänkt historia, och det vet jag mycket väl.

Jag skulle ge dem poäng för att få allt att göra någon mening, och inte bryta läran om deras byggda värld.

För att hålla sig mer till mjuk vetenskap, och inte förklara saker. Eftersom det kan förstöra en författare mer än du kanske tror.

Sammantaget överraskade den här mig ganska positivt, när jag väl kom över den första kvinnliga kraftresan (den är snyggt på huvudet, men det kan vara svårt att ta, så det är min varning till dem som kan bli känsliga för det)

Njut av spelet, du hittar en gratis nedladdningslänk nedan. För Genom rymdtid senaste uppdatering.

PC-version  MAC-version  Android version


2. Min nya familj

Ärligt talat är animationsstilen anime. Som jag normalt sett inte gillar lika mycket som en mer realistisk bild. Ändå fastnade jag för det här. Inledningsvis och utan en genomgång är några av alternativen VERKLIGEN träffade eller missar.

My New Family - De bästa porrspelen

My New Family - De bästa porrspelen

Några av tjejerna kan bli onödigt kalla först. Fiona och kattflickan vars namn slipper mig för att vara en av tre ”ingefära” -tjejer (kan inte räkna auburnerna eller det är upp till fem tror jag, hittills) var hårdare piller. De smälter, och det är förtjust i helvete att se den utvecklingen.

Detta spel kommer att få dig att investera i karaktärerna. Vilket bara är den högsta möjliga komplimangen. Jag tror att du inte behöver slå varje trope. Det finns lite för mycket lesbiskt innehåll för att en huvudperson ska vara man. Det gör det svårare att berätta när en tjej verkligen är intresserad av dig.

Fiona är en bollbussare Tsundere så länge du jobbar med att mjuka upp henne, är lite av ett problem. Bara för att det tar så lång tid att ta reda på att hon faktiskt faller hårt för dig; och kommer aldrig att vara ärlig om det förrän MYCKET senare i spelet. Mormor för mig, tar saker alldeles för långt. De två animeälskare som retas med "neko" är för meta. De bryter nedsänkning.

De är dock inte, dåliga karaktärer. Bara så länge du är tydlig med att de båda är tjejer. Att de båda är intresserade av MC, jag har inget emot om de är bonusinnehåll eller det tar ytterligare ett år att inkludera. Jag är faktiskt mer intresserad av läkaren och om hon själv kommer att gå med i min (snart) mycket stora familj. Bump och allt. Jag tycker om ironin om det händer. Vad kan jag säga, jag är en ond jävla.

Med tanke på att hon kommer att veta allt om vad som kommer att hända, hela vägen ... Spelet är en resa, inte bara en resa, och jag kan inte rekommendera det tillräckligt. Oavsett om du är intresserad av Anime eller inte.

Ladda ner spelet gratis gratis och hitta Min nya familj.

PC-version  MAC-version  Android version


Nummer 1 är WVM

Detta val borde verkligen inte förvåna någon. Personligen tappade ett nytt spel om matbilar några poäng med mig för en smäll mot det; när det i princip går samma väg, åt olika håll.

Nummer 1 i de bästa bästa porrspelen är WVM

Nummer 1 i de bästa bästa porrspelen är WVM

Claire björn, jag ringer dig och enheten ut för onödig skugga. Back field emotion ... det är okej att vara svartsjuk, det är ett riktigt bra spel. Men jag ska straffa dig. Ooo, hur som helst ... Det här är ett av väldigt få spel som jag har varit konsekvent imponerad av.

Berättelsen är sammanhållen. Animationerna är heta och det finns inget egentligt straff. De gick tillbaka till att skada sin spelare att lyssna på kritik som åläggs och det visar att de är medvetna om hur hotfull någon skada kan vara för en "stjärnspelare".

De är lite långsamma under graviditetstrycket, men ge hur många tjejer som är anmälda till din smet MC, det är inte så förvånande. Jag tror att det skulle vara bra om du antingen får fru -paret att gå med i ditt harem, eller så kan du bara välja en i ett trasigt förhållande som de inte förväntade sig: Jag tror inte att någon av dem är exakt ärlig och Det kan berätta om hur mycket ni älskar varandra.

Det är inte med Ren, hon är bara sårbar och behöver, men jag tycker också att det skulle vara fantastiskt att bryta sin mamma till MC: s sexslav uppfödare själv, för att bevisa för sin dotter att hon bara är en svartsjuk hycklare i längden.

Jag kommer att säga, Skye -frågan måste klargöras ungefär lika mycket som att Harper officiellt går med sin dotter i ditt harem, men jag föreställer mig att de jobbar hårt på det. Jag är bara väldigt glad att de äntligen kom till Jasmine.

Nummer 1 på bästa bästa porrspel - WVM

Nummer 1 på bästa bästa porrspel - WVM

Jag önskar att de inte skulle ha gjort Moon så tjock. Speciellt när hon inte var i tidigare uppdateringar. Jag tyckte att det skakade. När var sista gången du såg ett nyhetsankare som vill vara professionell, den tunga uppsättningen ... Jag får kroppens positiva vinkel men kom igen killar ... Ruby är tjock som någon någonsin behöver vara i den här typen av saker.

Det är bra nog. Annat än det, mer Anna snälla ... din advokat är en anledning till att du inte sitter i fängelse. Låt mig också visa den lilla prinsessan en helt ny värld, när jag föder upp henne för en bra fru, och för en stor del, gör detsamma med den åldrande heta stjärnan, med hennes "mamma". (Blondinen som började allt med att fråga om du skulle fuska eller inte ... vilket är ett lågt slag med tanke på att någon spelare inte vet att de kommer att tillåtas) Sammantaget fantastisk kvalitet och insatsen visas med kärlek.

Nu ... ni lovade mig ett stort hus fullt av tater tots. Låt oss hjälpa MC: n att bli den "stjärna" han är tänkt att vara, och hjälpa befolkningskontrollen att fortsätta ha stora problem! (Jag litar på att du vet att detta bara är ett halvt skämt)

Hämta den senaste versionen av WVM gratis och starta äventyret.

PC-version  MAC-version  Android version


Slutsats

Du bad inte om det, men jag kommer att bli förbannad (på ett eller annat sätt, jag föreställer mig, jag vet hur ni är) om ni inte fick det. Hur som helst, det är min lista över de bästa spelen jag har spelat ... Nu, alla som vill skjuta en trombon någonstans har Gud aldrig tänkt att det skulle vara ... vänligen, spela några spel. Ha kul, snuskiga djur!

Glöm förresten inte, de senaste spelen och uppdateringarna finns på AdultGamesOn. Ha så kul!

Vilket är ditt favoritspel i den här artikeln?