Innan vi börjar spelare, ja, titeln är ett inre skämt. Tyvärr är det inte heller långt ifrån sanningen.

Ladda ner PC-version Love & Sex: Second Base

Ladda ner Android-versionen för Love & Sex: Second Base

Det här spelet är väldigt mycket som den riktiga gamla skolan sims. Det finns tre huvudstatistik du måste få något gjort i spelet. Charm, kunskap och fitness.

Men sättet att förbättra är litet och slumpmässigt angivet. Det är det första problemet. Det andra är att det har ett statligt system utanför dessa tre saker; hygien, hunger och energi. Du börjar som en förlorare vid ett återvändsgrändjobb. Möt två tjejer som uppriktigt sagt inte är så investerade eller älskvärda i början. Quirky betyder inte någon du kan investera i.

Du är i historien när den sorgliga säcken fortsätter när din första rumskompis flyttade ut med sin tjej, som också var din rumskompis. Som du naturligtvis hade en förälskelse på.

Kärlek & Sex - Andra basen - Granskning av porrspel - 3D-porrspel - poolspel med sexspel

Hon valde den andra killen. Av någon anledning är hon fortfarande i det blodiga spelet. Jag skulle kalla det valet slutpunkten och låta folk fokusera på andra frågor. Det är många.

En gång av de fem jag har installerat denna mycket frustrerande jongleringsakt lyckades jag komma någonstans nära könet. Den senaste faktiskt. Fråga mig hur och jag kunde inte berätta för dig.

ALLA saker är slumpmässiga. Det är lättare att koda, ja. Det är också dåligt gjort. Datorn satte mig ofta i situationer där jag inte kunde få några av de resultat jag ville ha, eftersom jag inte hade tillräckligt med någon av de angivna statistiken ovan. Eller inte tillräckligt med pengar.

Också datum ... bara, Jesus. Om du genom något mirakel kan ta reda på vad hon gillar att nå 95% eller bättre, vinner du sex. Förutom att du måste ha energi för att göra det också, eller så kommer en av de två att avsluta dagen.

Kärlek & Sex - Andra basen - Granskning av porrspel Sexig blondin

Så du förlorar. Någon måste berätta för den som designade det här att det är bra med lite svårigheter, men att slipa så och inte bara ge ett pass till kön, det är nästan kriminellt.

Spelet är inte så stort. För det faktum har det nu cirka åtta tjejer som du kan välja att gå med. Återigen, om du kan bli störd. De har alla olika gillar och ogillar. Det verkade för mig även med genomgången att jag svär att gud inte har uppdaterats de fyra gånger jag har sett spelet publiceras på webbplatsen, du kommer att få mycket mer negativ statistik än positiva.

Love & Sex - Second Base - Review om porrspel Båda onani

Jag tror att kodningen har gått fel någonstans, och ja det är precis därför jag inte är ett fan av Skyrim-stil, låt oss bara randomisera allt. Urgh.
Plussidan är att du kan få tre flickor av antalet gravida. Jag erkänner att jag inte spelade nära tillräckligt långt för att ta reda på om det fanns konsekvenser för det, men jag är säker på att de kommer att lägga till en. Hård. Jag gjorde för både Sasha och Bree, men jag var mitt i att försöka få Bree's andra dejt innan jag hittade ett graviditetstest. Det tog en gång.

Kärlek & Sex - Second Base - Porrspel Granskning trekantsex

Jag kan inte säga om det är slumpmässigt, men det är första gången jag har sett det i något spel. Jag erkänner att eftersom det faktiskt är min "fetisch" och jag inte har något emot harems kan jag inte markera det som dåligt. Jag är bara inte säker på att det är bra heller. Eftersom det finns ett bestämt problem med all malus i kodningen, tvivlar jag inte på att det kan vara ett sätt att gå till en mörkare väg i berättelsen så småningom.

Jag vet inte om det finns saker för trekant markerade i spelet. Det kan vara, men herren vet att jag aldrig kommer att se det. Om du saknar ett datum förlorar du 10 poäng med någon tjej. Om du knappt hade tillräckligt för att börja träffa, tar det lång tid att återhämta sig.

För ordens skull har jag inget emot någon nödvändighet av realism i något spel. Jag har inget emot att ha maten, duschen energin. MEN varje sak borde ha varit ett kryss. Varje gång du gjorde dessa saker borde det ha fyllt den förbannade baren.

En människa behöver inte äta så ofta på en dag. Notera; Jag sa BEHÖVER att äta. Ja, du kommer att bli hungrig men det är inte så att du kommer att försvinna från att inte äta på sex timmar. Jag har gått upp till en och en halv dag ibland och det är inte kul på något sätt, men jag är inte död.

Love & Sex - Second Base - Review om porrspel Trekant sexscen

Att bestraffa spelaren genom att inte ha en definierad ikon som inte försvinner om du går vid fel tidpunkt, hjälper inte någon att bygga upp sin definierande statistik. Det finns en slagscen till introen till en av tjejerna som är patreon baserat, att du behöver femtio fitness eller tjugofem om du tar kampsporten för att vinna. Det är löjligt för hur tidigt du får scenen i många fall.

Det som ensam har gjort att jag avinstallerade det två gånger. Att göra statistiken dränerar för ofta, eller för långt på en gång, är samma fråga i olika hud.

Spelet har inte så mycket faktiskt händelseinnehåll, och det känns som att utvecklarna bara gjorde att du fick saker du behöver så hårt, för att lägga ut det. Om tjejerna du bodde inom rl var så likgiltiga för dig, attraktiva eller inte, garanterar jag att du inte skulle bry dig om att försöka investera i deras liv.

Kärlek & Sex - Andra basen - Granskning av porrspel Våt fittospel

Så egentligen, vad var poängen med det här spelet? Det är verkligen inte kul, och det är mer synd eftersom jag kan se att det har en rättvis potential.

Jag tror i slutet, det är det som bränner min glöd mest. Att bli lättare på kurvan och inte bestraffa spelaren för att vilja se sexscenerna som någon tog en hel del omsorg för att dra ut, skulle vara en bra start för att uppnå den potentialen.

Det skulle också vara att räta ut den tidigare rumskamratens berättelse för att vara mindre komplex. Gör det tydligare att hon inte är så säker som hon kunde vara på väg att gifta sig med kaptenens byxor ... eller göra henne blind i kärlek, vägrar att lyssna och trasig till följd.

Kärlek & Sex - Second Base - Granskning av porrspel Duschkön scen

Vilket skulle vara när du gör flytten. Huvudpersonen borde inte ha något mer med henne än det.

Hon slet ut hans hjärta. Skulle du, som någon form av person som försöker bygga upp dig själv, jaga kvinnan för att vara "den som kom undan". Kanske är det bara jag men de gjorde denna stackars jävel till en av de värsta typerna av masochister. Som ett fan av dejting-simspel finns det några saker som bara inte behöver vara så komplexa.

Love & Sex - Second Base - Review om porrspel Hardcore sex big booty

Eller den anala, för realism. De flesta har tillräckligt med fantasi för att åtminstone överväga hur det skulle vara att vara i dessa skor. Nedsänkning behöver inte vara jag går faktiskt i hans, precis som han skulle göra. T

hat är inte vad ordet betyder. När det gäller alla sidokaraktärer skulle jag ha uteslutit dem tills elnätet var klart. Som i hela berättelsen, och du hamnar i ett givet faktiskt förhållande inklusive äktenskap eller ett polyöverenskommet band. Hur som helst är de överflödiga försök att kasta ett bredare nät. Du behöver inte jaga dem, men det är fortfarande irriterande att de flesta är paetron bete eller halvfärdiga.

Kärlek & Sex - Andra basen - Granskning av porrspel Dubbel penetrationsspel

Min slutsats är enkel. Konstverket är bra. Historien har potential och skrivandet kan vara tillräckligt varmt. Jag vet inte, jag hoppade över mycket av det. Jag har installerat det här spelet jag är ganska säker för sista gången. Jag önskar att jag kunde säga att det fanns mer att rekommendera det. Det är inte dåligt, om det här är skaparens första försök, men det är alldeles för straff för att kallas kul.

Fram till nästa gång, mina vänner, leka säkert och stanna vild.

PC-version Love & Sex: Second Base

Android-version för kärlek och sex: andra basen